Kuvaus palvelusta

Kotipaketti on helppo ratkaisu verkkokaupan asiakkaille. Olemme yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovimme jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Toimitusaika

Perillä pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

Mitat ja painot

Vähimmäismitat 15 x 15 x 1 cm, 100 g

Enimmäismitat 120 x 60 x 60 cm, 300 x 120 x 60 cm (Suuri-lisämaksulla)

Enimmäispaino 35 kg

Nouto

Palvelu ei sisällä noutoa asiakkaalta vaan Matkahuollon paketit lähtevät Vantaalta, Manttaalitieltä Axlan terminaalista.

Lähetyksen toimitus

Lähetyksessä on oltava Postin hyväksymä osoitekortti. Posti tarjoaa ilmaisen osoitekorttien tulostusohjelman, joka lähettää sähköisen ennakkotiedon lähetyksestä (EDI-sanoma). EDI-sanomalla saat kaikki palveluominaisuudet käyttöösi.

Lähetyksen vastaanottaminen

Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Otetaan kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Lähetyksen seuraaminen

Lähetyksen perillemenoa voi seurata lähetykseen kiinnitetyn seurantakoodin avulla lähetysten seurannassa.

Lähetyksen lisäpalvelut

Katso Postin verrosivut XXX

Palauttaminen

Palautuskortti voidaan laittaa lähetyksen sisään tai toimittaa asiakkaalle erikseen.

Vastaanottaja palauttaa lähetyksen noutopisteeseen, pakettiautomattiin tai tilaa erillisen noudon. Noutamattomat lähetykset palautetaan lähettäjälle.

Hinnoittelu

Hinnat sovitaan aina erikseen.