CDONin ja Axla Logisticsin yhteistyön syveneminen luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Yhteistyön tavoitteena on kehittää uusia verkkokauppa- ja logistiikkaratkaisuja suomalaisille vähittäiskaupan toimijoille. Axla Logisticsin vastuu yhteistyökuviossa on tarjota logistiikkaratkaisuja suomalaisille yrityksille. Axla Logisticsin palveluja käyttävät yritykset saavat mahdollisuuden hyödyntää CDON Marketplacea, jossa ne voivat myydä tuotteitaan Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. CDON Marketplacella on yli kaksi miljoonaa aktiivista asiakasta.

– CDONin alusta ja asiakaskunta sekä Axlan logistiikkaosaaminen ovat hyödyksi niin myyjille kuin asiakkaillekin. Axlan luottamus meihin kumppanina on osoitus siitä, että olemme pohjoismaisen verkkokaupan asiantuntija ja pystymme tuottamaan liiketoimintaratkaisuja. Yhteistyö on myös linjassa omien tavoitteidemme kanssa, sanoo CDONin Key Account Manager Artemis Diabaté.

Axla Logisticsilla on yli 20 vuoden kokemus verkkokaupan logistiikasta. Tilaustenhallinta-, varastonhallinta- ja jakelupalvelut räätälöidään verkkokauppiaiden tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

– Nyt kun yhteistyömme CDONin kanssa syvenee, pystymme tarjoamaan verkkokauppiaille helpon ja kustannustehokkaan myynti- ja toimituskanavan asiakkaille Pohjoismaiden markkinoilla. Olen vakuuttunut siitä, että tämä yhteistyö luo verkkokauppiaille hyviä mahdollisuuksia ja palvelee kaikkia osapuolia, sanoo Axla Logisticsin Sales & Marketing Manager Matias Toukonen.