Arbetsledare & Maskinskötare

Omfattning: heltid | Arbetsplats: Vanda, Finland

Axla Logistics erbjuder logistiklösningar för e-handlare, såsom godsmottagning, lagerhållning, plock & pack, leverans och returhantering. Vi hjälper finländska och europeiska e-handlare att lyckas med sina satsningar och nå ut på fler marknader. Vi erbjuder ett omväxlande och mång- sidigt arbete där du kommer att ingå som en viktig del i vårt produktionsteam.

Vi söker nu två personer till vårt fulfillment center i Vanda:

Arbetsledare

Som arbetsledare är du Team Leaders högra hand. Tillsammans leder ni det operativa arbetet på fullfilment centret där du är länken mellan TL och produktionspersonal. I arbetsuppgifterna ingår att göra arbetsfördelningen och planera det dagliga arbetet. Datavana och att vara bekväm med att jobba i olika it-system är en merit. Du tycker om att jobba med människor och är trygg i rollen som ledare. Du är ansvarsfull, van vid att arbeta självständigt och fokuserad på att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Maskinskötare

Du har ett tekniskt intresse och praktisk kunskap inom teknik. På Axla finns både manuell och maskinell packning där du ansvarar för att den maskinella tekniken fungerar. Du behöver ha en positiv attityd, god samarbetsförmåga och kundfokus.

Viktiga kvalifikationer och egenskaper:

  • Goda språkkunskaper. Organisationens språk är svenska och vi verkar i en internationell bransch. Vi har kunder i Sverige och Finland, men även i övriga Europa. Därför kräver vi för rollen som arbetsledare goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. För jobbet som maskinskötare är språkkravet goda kunskaper i antingen svenska, finska eller engelska.
  • Noggrann och proaktiv. Arbetet kräver ett systematiskt och noggrant sätt att jobba. Du behöver förstå kundernas behov och jobba proaktivt tillsammans med dem för att utveckla funktionella lösningar.
  • Handlingskraft. Du är lösningsorienterad och deltar i utvecklingen av Axla. En förstklassig kundupplevelse är grundstenen i vår verksamhet. Vi förutser och hanterar kundernas säljtoppar och utmaningar.

Varför Axla? Hos oss har du möjlighet att växa. Du får jobba självständigt och flexibelt i en intressant bransch inom internationell e-handel. E-handel är en bransch i tillväxtfasen och det finns många möjligheter till utveckling. Till våra kunder hör bl.a. Boozt, CDON och Nelly.

Frågor:
Marcus Wiitala, Team Leader, marcus.wiitala@axla-logistics.com +358 (0)18 636743

Skicka din ansökan och CV
till work@axla-logistics.com senast den 19 mars 2021. Tjänsten tillsätts fortlöpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Axla betyder att bära ansvaret för att genomföra något. Namnet beskriver vad vi gör när vi säkrar att arbetet blir gjort.

Axla Logistics är Åland Posts nya enhet för e-handelslogistik, med över 20 års erfarenhet av branschen. Åland Post omsatte 35 miljoner euro 2020 och har 213 anställda.